Oportunități unice de finanțare pentru viitorul tău și al familiei tale! – Eveniment FINANCING INFO MONDAY – 7 decembrie ora 12,00

Bună ziua,

 

Vă transmitem invitația la FINANCING INFO MONDAY, eveniment organizat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în colaborare cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

 

Evenimentul va fi organizat joi, 7 decembrie 2023, ora 12, online.

 

Link conectare webex – https://mfe.webex.com/mfe/j.php?MTID=m609781b223c410342740afa9d63f7f2a

 

Informații suplimentare despre eveniment aici – https://oportunitati-ue.gov.ro/eveniment/financing-info-monday-promovarea-initiativelor-ministerului-familiei-tineretului-si-egalitatii-de-sanse/

 

Cu considerație,

 

 

 

Laurentiu GAGU

Asistent

Direcția Cooperare Europeană și Internațională

Șos. București-Ploiești, nr. 1-1B

(intrarea prin str. Menuetului nr. 7)

Cod poștal 013681

sectorul 1, București

https://oportunitati-ue.gov.ro

Târgul de Iarnă Iernut – 2023

Târgul de Iarnă Iernut – 2023

 

Ca în fiecare an, la 5 decembrie 2023 a avut loc Târgul de Iarnă –Iernut, eveniment caritabil organizat de Primăria Orașului Iernut (prin Biblioteca Orășenească Iernut) împreună cu Asociația Raza de Soare încă din anul 2009.                                                                                            A XIV -a ediție a târgului a adunat în parcul din centrul orașului o mulțime de copii, părinți, bunici, cadre didactice, vizitatori de toate vârstele. Școlile și grădinițele din Iernut, Șeulia de Mureș, Palatul Copiilor Tg. Mureș – structurile Iernut și Târnăveni, Asociația Raza de Soare și C.I.T.O Căpuș, și-au continuat parteneriatul cu Primăria Orașului Iernut și au fost prezente la eveniment expunând ornamente sau decorațiuni de Crăciun, foarte apreciate de toți vizitatorii. Copiii au realizat lucruri  minunate folosind materiale diverse, începând de la hârtie și până la aluat de prăjitură, conuri de brad, nuci, multe alte materiale din natură. În numai câteva zeci de minute, tarabele au rămas goale, semn că exponatele au fost pe gustul cumpărătorilor.                 La lăsarea nopții,  au fost aprinse luminițele de Crăciun, acest moment însemnând și sfârșitul  evenimentului hibernal.

Mulțumim tuturor, să ne vedem sănătoși la ediția următoare !

 

Târgul de Iarnă Iernut – 2023 – imagini

COD ROSU – Intensificari puternice ale vantului cu rafale de peste 90…100 km/h, viscol, vizibilitate redusa spre zero in data de 26 noiembrie intervalul 10:00 – 16:00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică de vreme rea, valabilă în perioada următoare:
Fenomenele vizate sunt:
🌬️🌨️🟥Intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90…100 km/h, viscol, vizibilitate redusă spre zero – În județele Constanța, Tulcea, Galați și Brăila vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90…100 km/h, va fi viscol și vizibilitatea va scădea spre zero.
🌬️🌨️🟧 Viscol – În intervalul 26 noiembrie, ora 10:00 – 26 noiembrie, ora 20:00 în estul și nord-estul Munteniei, Dobrogea și jumătatea de sud a Moldovei va ninge și va fi viscol. Vântul va avea intensificări susținute, cu rafale în general de 85…90 km/h, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m. În Carpații Meridionali și de Curbură vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 90…110 km/h, va ninge și va fi viscol iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.
🌬️🌧️🟨 Intensificări ale vântului, temporar viscol – În vestul și sudul Olteniei, jumătatea sudică a Munteniei, local în Transilvania și în jumătatea de nord a Moldovei vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 50…65 km/h și pe arii restrânse va fi viscol și vizibilitate scăzută.
❗❗RECOMANDĂRI❗❗
❗Evitați să porniți la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.
❗Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).
❗Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.
❗Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.
❗Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.