Din nou a fost sărbătoare. 1 martie a adăugat încă o primăvară venerabilei vârste a bibliotecii care împlinește 61 de ani. În aceeași zi cu marele povestitor Ion Creangă. Elevii școlii gimnaziale au omagiat nu numai scriitorul ci și instituția care îi găzduiește opera.

Ei au pregătit, împreună cu prof. Ion Grigorescu o expoziție de desen și pictură cu tema ” Lumea poveștilor lui Creangă.” S-a desfășurat de asemenea cea de-a II a ediție a concursului de creație literară ” Hoinar prin lumea cărții ” la care s-au evidențiat elevii : Oana Iuga ( premiul special), Carla Sand și Cosmina Stan ( premiul I- îi), Marius Degan, Andrada Țurca și Diana Blenche ( premiul II ) și Paula Kiraly (premiul III).

Sub îndrumarea profesorilor Alina Alecu, Laura Grec și Delia Vlassa, aceștia au pregătit eseuri și poezii pe care le puteți găsi într-o broșură aflată la biblioteca orășenească.

Beneficiarii organizaţiei „ Raza de Soare „ au pregătit o expoziţie de mărţişoare confecţionate înpreună cu voluntarii implicaţi în activităţile instituţiei.