Bună ziua,

Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM vă anunță lansarea proiectului Start-up Urban care promovează antreprenoriatul în județele Regiunii Centru.

Vă rugăm în acest sens să ne sprijiniți în popularizarea acestui demers către potențiali antreprenori și persoane intereste din județul Mureș.

Vom oferi educație antreprenorială, vom organiza un concurs de planuri de afaceri, vom selecta și finanța 54 de noi afaceri în Regiunea Centru, vom acorda consultanță-mentorat pentru lansarea cu succes a start-up-urilor selectate și vom monitoriza implementarea planurilor de afaceri câstigătoare.

În județul Mureș, în cadrul Concursului de planuri de afaceri, Start-up Urban va selecta pentru finanțare 9 afaceri non-agricole, în orașe din județ, ce vor primi 39.000 euro.

Înscrierea se face la expertul nostru din județul Mureș, Răzvan Vlasiu (razvan.vlasiu@fntm.ro, 0734449194). Data limită a înscrierii în proiectul Start-up Urban este 21 aprilie 2018.

Derulat timp de trei ani de un consorțiu format din Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor – APRSC, proiectul Start-up Urban urmărește dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Centru, prin promovarea culturii antreprenoriale, pregătirea antreprenorială a peste 300 persoane care doresc să se înscrie în proiect – potențiali întreprinzători, selectarea și sprijinirea înființării a 54 de afaceri cu profil non-agricol în mediul urban și crearea a minimum 108 noi locuri de muncă, câte cel puțin două în fiecare afacere.

Informații detaliate despre Start-up Urban, regăsiți pe site-ul www.startup.fntm.ro.

Vă multumim!

O zi frumoasă,

Laura Bejan (n. Popa)
Manager de Proiect

Vicepresedinte

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM

020463, Bucuresti, Dumbrava Rosie 2

Mobil:    +4 0728 170 600

Tel:         +4 021 3183874

Fax:        +4 0318 145 925

Website: www.fntm.ro