Gânduri pentru toți copiii”

Consiliul Local și Primăria Orașului Iernut în parteneriat cu : Școala Gimnazială Iernut (Grădinițele din Lechința, Sf. Gheorghe, Cipău și G.P.P. Iernut), Liceul Tehnologic Iernut (G.P.N. Iernut), Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 Tg. Mureș structura Iernut, Palatul Copiilor Tg. Mureș structura Iernut, Asociația „Raza de Soare”, Asociația Club Sportiv 22 Iernut, Clubul de dans modern Iernut „Just dance”, Poliția Orașului Iernut și Poliția Locală  Iernut, SVSU și SMURD Iernut, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Internaționale a Copilului, , au invitat  pe toți copiii să fie „Călători prin lumea copilăriei” în parcul central al orașului, la 1 iunie 2023.

Călătoria a început la ora 10.00.  Aniversații au avut carusele, trenulețe, trambuline, tobogane, ateliere creative, teatru de păpuși, mascote Disney, pictură pe față și tatuaje, modelaj din baloane, spectacol de magie și dans dar și jocuri organizate de animatori pirați.

De asemenea, micii pescarii s-au întrecut  pe malul lacului „La Beșleagă” pentru cea mai mare captură iar fotbaliștii au avut un turneu special de 1 iunie .

Încă o dată s-a demonstrat că imaginația copiilor și a dascălilor nu are limite. Am văzut în parc lucruri minunate, ieșite din mâinile lor, de la lumea apelor, baloane cu nacelă, trasee haioase de parcurs pentru concursuri sportive,  spații de poveste pentru creat amintiri, teme și șabloane pentru pictură și desen, chiar și un stand unde, pe parcursul a 4 ore, nu s-a terminat coada pentru paharul cu limonadă și socată cu gheață.

Totul a fost oferit în dar, din partea primăriei și a consiliului local,  de ziua copiilor, de  de la carusele și tobogane până la spectacolul de magie sau teatru de păpuși, baloane sau limonadă.  Primarul orașului, Ioan Nicoară, care a participat la eveniment alături de nepoată, s-a asigurat că toți copiii se distrează și că vor pleca acasă cu amintiri de neuitat.

 

1 Iunie 2023 imagini