Ca în fiecare an, la 5 decembrie a avut loc Târgul de Iarnă, eveniment caritabil organizat de Biblioteca Orășenească Iernut împreună cu Asociația Raza de Soare.

poza1

Au participat instituțiile de învățământ din zonă. Și de această dată, copiii au realizat decorațiuni și jucării minunate de Crăciun folosind materiale diverse, începând de la hârtie și până la aluat de prăjitură.

poza2

În numai câteva zeci de minute, tarabele au rămas goale iar în cutii s-au strâns donații pentru cele șase familii nevoiașe cu copii propuse de cadrele didactice pentru a fi ajutate.

poza3

Între timp, preșcolarii și elevii din oraș au colindat și au cântat melodii de iarnă. Lor li s-au alăturat beneficiarii asociației Raza de Soare din Iernut și cei de la C. I. T. O. Căpuș, cercul de muzică condus de prof. Kovacs Levente.

poza4

Moș Crăciun și-a trimis ajutoarele, tineri voluntari, pentru a aduna și a trimite scrisorile copiilor spre Polul Nord. A avut loc și Tombola de Crăciun de unde norocoșii au plecat cu premii atractive.

poza5

Târgul s-a încheiat la lasarea nopții când au fost aprinse luminile festive de către primarul orașului, Ioan Nicoară, prezent la toate cele șase ediții ale evenimentului hibernal.

poza6